Fenerbahçe'de büyük başarılara imza atan Kim Min-Jae'nin Napoli transferinde sona gelindi. Güney Koreli genç futbolcu artık İtalyan takımı için forma terletecek.

25 yaşındaki futbolcu, bugün sağlık kontrollerini gerçekleştirmek için İtalya'ya gitti. İtalyan kulübü, genç oyuncunun 20 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödeyerek kadrosuna alacak. 

İtalya basınına göre Napoli'nin Kim Min-Jae için Fenerbahçe'ye 20 milyon Euro bonservis ödeyeceği iddia edildi. Habere göre 3+2 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Kim Min-jae, yıllık 2.5 milyon Euro kazanacak.

Fenerbahçe taraftarı maç sonrası kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti! Fenerbahçe taraftarı maç sonrası kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti!

Takımın golcülerinden Victor Osimhen, geçtiğimiz gün, "Kim Min-jae bizim kalitemizi artıracak. Çok az insan bizim şampiyonluk için mücadele edeceğimizi düşünüyor ama biz çok daha güçlü olacağız." açıklamasında bulunmuştu.

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre, Napoli, Chelea'ye giden Kalidou Koulibaly yerini Kim Min jae ile dolduracak. Güney Koreli stoperin yarın ya da çarşamba günü İtalya'ya giderek sağlık kontrollerinden geçecek.

Taraftarlar üzgün

Öte yandan yıldız futbolcunun transferi Türkiye'deki taraftarları derinden üzdü. Kim Min-Jae'nin sağlık kontrolü için İtalya'ya gittiğini öğrenen taraftarlar, sosyal medyadan binlerce paylaşım yaparak genç futbolcunun adını ülke gündemine soktu.