Trendyol Süper Lig'de 8 haftada 8 galibiyet elde eden Fenerbahçe, 9.haftada gerçekleştirilecek olan Hatayspor maçı için hazırlıklarına devam ediyor.

Sarı-lacivertli futbolcular milli aranın ardından çok kritik maçlara hazırlanırken Teknik direktör İsmail Kartal ise bu maçlarda en çok eksikliğini hissetiği 6 numara transferi için çalışmalara başladı. 

Fotomaç'ta yer alan haberde yaptığı nokta atışı transferlerle sezona 16'da 16 ile başlayan Fenerbahçe, kadrosunu daha da güçlendirmek için çalışmalarına şimdiden başladı.

Yaz transfer döneminde bu bölge için birçok isimle görüşen ancak sonuca varamayan sarı- lacivertlilerin, Benfica'da forma giyen Florentino Luis için yeniden harekete geçtiği iddia edildi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'dan "Temiz futbol" vurgusu Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'dan "Temiz futbol" vurgusu

Piyasa değeri 20 milyon euro olan 24 yaşındaki ön libero için Fenerbahçe'nin şimdiden girişimlere başladığı ve Portekiz ekibiyle irtibata geçtiği belirtildi.

Fenerbahçe'nin sezon başında da gündemine gelen Musrati devre arasında yine görüşülecek isimlerin başında geliyor. Musrati bu sezon Braga formasıyla 7 karşılaşmada görev aldı. 27 yaşındaki orta saha bu maçlarda 2 gol kaydetti.

Musrati'nin özellikle fizik üstünlüğüyle dikkat çeken bir oyun stili var. Yıldız orta sahanın Braga ile sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılında sona eriyor. Musrati'nin güncel piyasa değeri 16 milyon Euro.

Şahika Ercümen'den 100. yıla özel dünya rekoru Şahika Ercümen'den 100. yıla özel dünya rekoru

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'si 4 kupaya da talip!

Sarı-lacivertli takımda üçüncü dönemini geçiren ve oldukça etkili bir sezon başlangıcına imza atan başarılı çalıştırıcı, basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi.

Samandıra'daki Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıda gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Kartal, henüz hiçbir şey başarmadıklarını belirterek, takdir toplayan performanslarını kupalarla taçlandırmak istediklerini ifade etti.

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri'ndeki son iki maçta gösterdiği performansa ve Almanya'daki finallere gitmeyi garantilemesine dair konuşan Kartal, "Milli takımımızı tebrik ediyorum. Hedefine odaklanmış, forma için emek veren, formaya saygı duyan, çok yetenekli bir ekip oluştu. Takım ruhuyla bu potansiyellerini en iyi şekilde ortaya koydular. Hedef 2024 Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olmak ve gruptan çıkmak. Daha da iyi yerlere gitmek. İnanıyorum bunu yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe olarak bu döneme kadarki performansın oyuncularıyla kurduğu iletişimden kaynaklandığına inandığını vurgulayan İsmail Kartal, şunları kaydetti:

"Biz 4 kupaya da talibiz. Oyun gücümüz ve kadro kalitemizle 4 kupayı da kazanabilecek güce sahibiz. Her zaman oyuncularıma 10'da 10'u, 15'te 15'i unutacağımızı ve bir sonraki maça en iyi şekilde hazırlanacağımızı söyledim. Hepsi de bunun farkına vardı. Şu anda 16'da 16 yaptık ama bence yetmez. Antrenör olarak oyuncularınıza neyi ne kadar anlatabiliyorsanız, o kadar antrenörsünüzdür. Futbolcunuzu inandırmazsanız, tatlı rekabet olmazsa, adalet olmazsa, bu başarı zaten olmaz. Biz, şu ana kadar iyi çalışıp bugüne geldik. Bir şey başarmış değiliz ama inşallah kazanacağız."

İyi yolda olduklarını dile getiren İsmail Kartal, sezon başında ihtiyaç duydukları oyuncuları aldıklarını ve yapılamayan hiçbir takviyeden pişman olmadıklarını aktardı.

Kulüp başkanı Ali Koç'un, transferler konusunda son kararı her zaman kendisine bıraktığının altını çizen başarılı teknik adam, takımdaki 4 stoperin sayıca yeterli olduğunu ifade etti.

İsmail Kartal, devre arası transfer çalışmaları için oyuncu izlemeye devam ettiklerini ifade etti.

Beşiktaş'ta Demir Ege Tıknaz'ın sözleşmesi uzatıldı Beşiktaş'ta Demir Ege Tıknaz'ın sözleşmesi uzatıldı

Önlerinde uzun bir yol olduğunu aktaran 62 yaşındaki teknik adam, "Ocak ayında ne olacağına dair bir öngörümüz yok. Şu anda bizim oyuncu izlemelerimiz devam ediyor. Planlama yaparken antrenör olarak kafanızda bir oyun kurgusu olması lazım. Transferi de buna göre yapmak lazım. Çok ince eledik ve sık dokuduk. Sezon başında en çok zorlandığımız transferler Fred ve Szymanski oldu ama geri adım atmadık. Devre arası transferine ilişkin ise şunu söyleyebilirim ki bu sene hiç kimse bir yere gidemez." şeklinde görüş belirtti.