Geçtiğimiz sezonu birincilik koltuğunda tamamlayan Galatasaray, yaz transfer döneminde flaş hamlelere imza atarak gücüne güç katmasını bildi. Son olarak Fenerbahçe'nin gündemindeki Wilfried Zaha'yı renklerine bağlayarak psikolojik üstünlüğü alan sarı-kırmızılılarda Erden Timur, yüzyılın transferini gerçekleştirmek adına paçaları sıvadı. İşte haberin detayları...

Galatasaray geçtiğimiz gün UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ön eleme ilk karşılaşmasında Zalgris ile karşı karşıya geldi. Maç 2-2'lik beraberlikle noktalandı. Turu İstanbul'a bırakan sarı kırmızılılar, 2 Ağustos Salı günü Rams Park'ta rövanş mücadelesine çıkacak.

Diğer yandan transfere doymayan Galatasaray yönetimi Zaha'nın ardından bir yıldız ismi daha renklerine bağlamak istiyor. 

Okan Buruk: İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz

İsmail Kartal sorumluluğu üzerine aldı, soru almadı! İsmail Kartal sorumluluğu üzerine aldı, soru almadı!

Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde en üstleri kovalamak isteyen Galatasaray bir transfer bombası daha patlatmaya hazırlanıyor. 

CİMBOM'DA JAO FELİX MESAİSİ

Transferde hareketli günler yaşayan Galatasaray Jao Felix'i kiralamak için Atletico Madrid'e teklifte bulunacak. 

23 yaşındaki yıldız forvet arkası olarak görev yapıyor. Portekizli yıldız bu sezon 40 maçta görev aldı. Toplam 9 gol katkısı ile geçtiğimiz sezonu noktaladı. Güncel piyasa değeri 50 Milyon Euro olan Felix'in Chelsea ile olan kiralık sözleşmesi sona erdi. 

Felix, 2019 yılında 127 Milyon Euro bonservis bedeliyle Benfica'dan Atletico Madrid'e transfer olmuştu.