Emeklilerin uzun süredir sürdürdüğü ekonomik adalet talepleri devam ediyor. Emekli vatandaşlar, maaşlarının enflasyona göre düzeltilmesini ve insanca yaşam standartlarına kavuşturulmasını istiyor. Bu talepler, özellikle eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'a yöneltiliyor.

Emeklilerin insanca yaşam talebi için mücadele eden Gönül Boran Özüpak, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e yaptığı çağrıda, TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) ile emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılar arasındaki farklılıklara dikkat çekti. Özüpak, hükümet yetkililerinin "Emeklimizi Ezdirmeyeceğiz" söyleminin artık boş bir ifade olduğunu da belirtti.

Gönül Boran Özüpak'tan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e çağrı!

Emekliler, bu beklentileri ve talepleri karşısında, hedef enflasyon kavramını eleştiriyor. Maaşlarının artması gerektiğini belirten emekliler, ekonomik sıkıntılar içinde yaşam mücadelesi verdiklerini vurguluyor.

Otomotiv satışları nisanda düştü: 75 bin araç satıldı Otomotiv satışları nisanda düştü: 75 bin araç satıldı

Emekliler, ekonomik adaletin sağlanması, insanca yaşam standartlarına ulaşılması ve maaşlarının yükseltilmesi için iktidardan çözüm bekliyor. Bu talepleri gündeme getiren Gönül Boran Özüpak'ın paylaşımı ise şu şekilde: