TRT 1 ekranlarının en çok izlenen ve sevilen dizilerinden biri olan Gönül Dağı, yeni sezon çekimlerine başladı. Dizinin başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu paylaşıyor ve büyük bir izleyici kitlesine sahip.

Sharon Stone'un 'Kurtlar Vadisi'yle ilgili sözlerine dizinin senaristinden bomba yanıt! Sharon Stone'un 'Kurtlar Vadisi'yle ilgili sözlerine dizinin senaristinden bomba yanıt!

Gönül Dağı, Taner, Veysel ve Ramazan isimli üç amcaoğlunun hikayesini konu alıyor ve her bölümüyle sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girmeyi başarıyor.

Gönül Dağı dizisinden seyircileri sevindiren haber geldi. Buna göre, Gönül Dağı dizisinin dördüncü sezonuna 8 yeni oyuncu katılıyor. Taner’in oğlu Ali’yi Kaan Şençubukçu, Ramazan ve Asuman’ın oğlu Ramazan Mete’yi Ataberk Tufan, Veysel ve Cemile’nin oğlu Yusuf’u Ömer Batu Dağlı, Veysel ve Cemile’nin kızı Yağmur’u Bade Irazlı, Erkan’ı Burak Can canlandıracak. Diziye ayrıca Sude Zülal Güler Yeşim, Öge Sözbaş Filiz, Süeda Çil ise Adile karakteriyle dahil olacak.

Dizi, 24 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan 103. bölümünün ardından sezon finaline girmişti. Sezon finalinin sonrasında yeni sezon için gün sayan dizi hayranları, Gönül Dağı'nın 4. sezonunu heyecanla bekliyor.