Ecem Özkaya'nın diziden ayrılışı ve daha sonra söyledikleri gündem olurken TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı kadrosuna usta sanatçı Süeda Çil dahil oluyor.

"Anadolu kadınları her şeyin hakkını verir"

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde, Adile karakteriyle izleyici karşısına çıkan Süeda Çil, gelişiyle dizi severleri heyecanlandırıyor. Diziler.com'un haberine göre usta sanatçı oynayacağı Adile karekterine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Adile, tam bir ‘Anadolu kadını’. Cefakar, çalışkan ve ekmeğini taştan çıkaran bir kadın. Kızı ile kendi için elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyor. Dizimizdeki diğer kahramanlar gibi hayat mücadelesi içinde… Kızı Filiz ile kurdukları mütevazı bir dünyaları var. Gedelli kasabasında başına neler gelecek şu an bilmiyorum ama ne gelirse gelsin Adile hakkından gelir. Ona güveniyorum ben. Çünkü Anadolu kadınları her şeyin hakkını verir, her zorluğun üstesinden gelir."

GÖNÜL DAĞI 105. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Taner, Veysel ve Ramazan, Gedelli'ye gelen roket heyetini ağırlamak için elinden geleni yaparlar. Roket atışının yapılacağı gün, Taner bir şeyin ters gittiğini fark eder ve durumu kurtarmaya çalışır. Roket atışı başarıyla gerçekleşecek mi? Cemile ve Veysel, hayatları boyunca istedikleri bir şeye kavuşurlar ama mutlulukları ne kadar sürecek? Veysel'in başına gelen talihsiz olay ne olacaktır?

NOW TV'nin iddialı dizisi ekranlara veda ediyor NOW TV'nin iddialı dizisi ekranlara veda ediyor

Ramazan, Asuman'ın kendisinden sakladığı bir şeyi öğrenir. Asuman'ın yaptığı şey nedir ve Ramazan nasıl tepki verecektir? Leyla, Ali'nin Selma'ya olan ilgisini görür ve annesinin sözlerinden etkilenir. Taner'e bir şey söylemeye karar verir. Selma'nın Taner'e söyleyeceği şey ne olacaktır?