Milli sporcunun Filistin desteğine soruşturma! Şampiyonluğunun geri alınmasıyla tehdit ediliyor Milli sporcunun Filistin desteğine soruşturma! Şampiyonluğunun geri alınmasıyla tehdit ediliyor

Güngören'de bir restoranda tartıştığı kişiler tarafından saldırıya uğrayan müzisyen Umut Emre Aytekin, hayatını kaybetti. Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi'ndeki bir restoranda kavga ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine giden sağlık ekipleri, yerde hareketsiz hale yatan Umut Emre Aytekin'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. Aytekin, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Polis ekipleri, müzisyen Aytekin'i darbeden H.Ö. ve C.T'yi de olay yerinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye gönderilen 2 şüpheli tutuklandı.

Bu arada, Aytekin'in darbedilme anları iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, kasadan siparişini almaya çalışan Aytekin'in, arkasından yaklaşan H.Ö. ve C.T. tarafından darbedildikten sonra yere düştüğü görülüyor.

Olay anında Aytekin'in yanında bulunan kız arkadaşının da saldırganları engellemeye çalıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: Anadolu Ajansı