Enerji İş Sendikası Başkanı Mahmud Altunsoy ve beraberindeki kadrosunun düzenlemiş olduğu 3. Olağan Kongre'de Öz Sağlık İş Başkanı Devlet Sert de yer aldı. Aynı zamanda Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Özüpek ve Adem Yavuz de katılım sağladı.

CHP'ye geçen Bayrampaşa Belediyesi'nde işçi kıyımı: 33 işçi SMS ile işten çıkarıldı CHP'ye geçen Bayrampaşa Belediyesi'nde işçi kıyımı: 33 işçi SMS ile işten çıkarıldı

Devlet Sert, yapılan seçimlerde Enerji İş Sendikası Genel Başkanlığı’na yeniden seçilen Mahmut Altunsoy ve yönetimini tebrik etti, yeni dönemin Enerji-İş Ailesine hayırlı olmasını temenni etti.

Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Özüpek ve  Adem Yavuz  ile İstanbul 1-2-3-4 No’lu  Şube Başkanlarının da iştirak ettiği Genel Kurul’un açılış konuşmasını yapan Enerji-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmud Altunsoy, enerji işkolunda 50 yıllık tekeli kırarak bir ilke imza attıklarını belirttti. “Sendikamız, taşıdığı misyonun gereklerini daha güçlü ve kararlı bir şekilde gerçekleştirmek üzere, gelecek 4 yıllık programını 3. olağan genel kurulunda dava arkadaşları ve paydaşlarıyla birlikte tasarlayacaktır. Sendikacılık tasavvurumuz, 250 bin enerji emekçimizin yanı sıra küresel sorumluluklarımızı da bizlere yüklemektedir. Sendikal hareketimizin dürüst, şeffaf, adil ve ilkeli yürütülmesi kelebek etkisi gösterecek ve emekçilerin yaralarına merhem olacaktır” şeklinde sözlerine devam etti.

ilginizi çekebilir