Ekranların sevilen yarışması Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu izleyicileri ekrana kitledi. Kıran kıran geçen yarışmada ünlüler gönüllüler kıyasıya mücade etti. Son iki oyunu kazanan Gönüllüler bu oyunuda alarak takımdan kimseyi göndermek istemiyor. 

7 ŞUBAT SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? 

Büyük bir ilgiyle takip edilen Survivor All Star'da heyecan gitgide tırmanıyor. 7 Şubat Pazartesi günü ekrana gelen yarışmada dokunulmazlık oyunu oynandı. Gönüllülerin sadece bir eleme adayı bulundurduğu potaya yeni bir isim göndermemek elinden geleni yaptı. Ünlüler, kadınlar mücadelesinde kaybetti. Erkekler mücadelesinde ise ünlüler kazandı. En iyiler turunda ise 3-1 gönüllüler kazandı ve dokunulmazlık yeniden gönüllülerin oldu.

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'den aşk paylaşımı Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'den aşk paylaşımı

Eleme adayı çıkaran ünlüler takımında performans birincileri kadınlarda Elif, erkeklerde ise Parviz oldu. Gönüllülerde ise Seda ile Ogeday birinci seçildi.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI 

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Geçen  hafta Aycan'ın yarışmayı bırakmasıyla eleme olmamıştı. Geçen haftanın adayları ile birlikte; Mert, Birsen, Evrim, Barış, Furkan ve Bora potadaki isimler. 7 Şubat günü en çok oyu alan Gizem bu hafta potaya giden üçüncü isim oldu. Son eleme adayını da Elif seçti ve Sercan'ın adını verdi.

İlginizi çekebilir