Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, 15 Mart Macar Özgürlük Bayramı vesilesiyle halka seslenerek Brüksel'i hedef gösteren açıklamalarda bulundu.

Gündem

İBB Başkanı İmamoğlu, konu hakkında ilk kez açıklamada bulunarak "Kumpasla seçim kazanacaklarını sanıyorlar" diye konuştu.

Gündem

İstanbul'da 'CHP binasında para sayma görüntüsü' başlığıyla yayılan skandal görüntüler üzerine soruşturma başlatıldı.

Gündem

Antalya Valiliği, Antalya kıyılarında bulunan cansız bedenler hakkında açıklama yaptı.

Gündem

THY tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında birçok kadroya personel alımı yapılacağını açıkladı.

Ekonomi

Mercedes Benz Türkiye için online satışı temmuz ayına ertelediğini duyurmuştu. Otomotiv devinin internet üzerinden satışları tamamen iptal ettiği iddialarıyla ilgili...

Gündem

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'a AFAD tarafından içme suyu sevkiyatının sürekli yapıldığı, yeterli su stokunun bulunduğu bildirildi.

Siyaset

Altılı Masa liderleri İYİ Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, "Sayın Erdoğan’ın 14 Mayıs’ta yapılacak olan...

İşçi Haberleri

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer ehliyet affı sorununu gündeme getirdi. "Bir defaya mahsus ehliyet affı çıkarılsın."

Gündem

Kendisini 'Metafizik uzmanı' olarak tanıtan ve cin çıkarma seansıyla Türkiye'nin gündemine oturan Pelin Hürman YouTube hesabından bir paylaşım yaptı.

Genel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: "TOKİ vade artış oranını 15,40'ta tuttuk"

Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ikinci el konut kampanyasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Reklam Bloğu
//