Ahmet Nur Çebi Haberleri

Ahmet Nur Çebi haberleri ve güncel Ahmet Nur Çebi gelişmeleri, Ahmet Nur Çebi ile ilgili tüm video, Ahmet Nur Çebi fotoğrafları ve Ahmet Nur Çebi haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

18 Temmuz'da seçim yapılacağını açıklayan TFF'ye başkanlık için sürpriz bir aday çıktı. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, açıkladı. Günlerdir gündemden düşmeyen Çebi, aday olup olmayacağı hakkında açıklama yaptı.

Spor

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, gerçekleştirilecek seçimli olağanüstü genel kurulda aday olup olmayacağına önümüzdeki hafta karar verecek.

Spor

Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Ani bir karar seçim kararı alan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi tekrardan aday olacak mı?

Spor

Beşiktaş Stadı'nın yeni isim sponsoru Tüpraş oldu. 3 yıllık yapılan anlaşmaya göre siyah-beyazlıların stadının ismi Tüpraş Stadyumu olarak anılacak.

Spor

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi Tüzük Tadil Genel Kurul Toplantısı'nda İdialı açıklamalarda bulundu. İşte satır başları..

Spor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor'un kalan maçlarıyla ilgili alınan...

Spor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) haziran ayında yapılacak başkanlık seçimi için aday olmayacağını söyledi.

Spor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımına ilişkin son dakika açıklaması yaptı.

Spor

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ahmet Nur Çebi ile dün gece telefonda görüştüklerini ve açıklamaların kendisiyle alakalı olduğuna dair yaratılan algıyla...

Spor

Beşiktaş, Süper Lig'in ikinci haftasında Alanyaspor ile berabere kaldı. Maç sonrası Yasin Kola gerek yönetimden gerekse taraftarlardan büyük bir tepki...

Spor

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Wout Weghorst'un transferine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Reklam Bloğu
//