Akparti Haberleri

akparti haberleri ve güncel akparti gelişmeleri, akparti ile ilgili tüm video, akparti fotoğrafları ve akparti haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na konuştu. Konuşmasının ardından Erdoğan Antalya AK Parti Antalya...

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak olan kabine toplantısı tarihi duyuruldu.

Gündem

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ 7 Ekim'de olağanüstü kongresinin yapılacağını basın mensuplarına açıkladı.

Gündem

AK Parti’li meclis üyesi Hacer Çınar’a yönelik sarfettiği aşağılayıcı sözleri sebebiyle CHP'li Tanju Özcan, disiplin kurulunda açıklamasını yaptı.

Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmek üzere bugün Bakanlığa gitmek istedi. Polis ekiplerinin engellemesi...

Gündem

Çanakkale köprüsü açılışı sonrasında belirlenen ücrete gelen eleştiriler Ak Parti görüşmelerinin de odağındaydı. Erdoğan konuya yönelik açıklamalarda bulundu.

İşçi Haberleri

EÜAŞ 18 Mart Çanakkale Çan Termik Santrali çalışanlarının hiçbir neden gösterilmeden işten çıkarılmaları, akıllarda soru işareti oluşturdu. Yaşanan bu olay...

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı AK Parti Ankara Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Siyaset

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye'nin diplomaside anahtar ülke olduğunu belirterek, "Bu tür krizlerin çözümünde deneyimli bir ülkeyiz" açıklamasında bulundu.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki güvenlik zirvesi Beştepe'de sürüyor.

Gündem

TBMM’yi ziyaret eden Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, muhalefet ve iktidar ile çözüm görüşmelerindeydi.

Gündem

Sosyal medya düzenlemesi için çalışmalar hızlandı. Getirilecek bu düzenlemeyle birlikte bilgi kirliliği ve yalan haberlerin önlenmesi amaçlanıyor.

Reklam Bloğu
//