Aleyna Tilki Haberleri

Aleyna Tilki haberleri ve güncel Aleyna Tilki gelişmeleri, Aleyna Tilki ile ilgili tüm video, Aleyna Tilki fotoğrafları ve Aleyna Tilki haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

Mor ve Ötesi üyeleri ve şarkıcı Aleyna Tilki, Ajda Pekkan'ın şarkısı ‘Yaz Yaz Yaz’ı yeniden yorumladı.

Magazin

Kendisiyle ilgili atılan tweet'i gören Aleyna Tilki, adeta ateş püskürdü.

Magazin

Aleyna Tilki'nin dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ile olan anısını anlatırken kullandığı 'çingen' ifadesi soruşturma konusu oldu.

Magazin

Geçtiğimiz günlerde ses tellerinin yırtıldığını ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğini açıklayan Aleyna Tilki, buna rağmen sigara içerken görüntülendi.

Yaşam

Şarkıcı Aleyna Tilki, Hiranur Vakfı'nda yaşandığı iddia edilen çocuk istismarı üzerinden kendisi hedef alınarak yapılan sosyal medya paylaşımlarına ateş püskürdü....

Magazin

Şarkıcı Aleyna Tilki, yeni şarkısının sızdırıldığını belirterek, "Serdar Ortaç albümüne kaydettiğim bir demo sızdırıldı, ekibimde düşmanlarım var" dedi.

Magazin

Aleyna Tilki, adının aşk dedikodularına karıştığı "Uzi" lakaplı rapçi Utku Cihan Yalçınkaya ile alakalı sorulara yanıt verdi.

Magazin

Aleyna Tilki, yasaklanan konserine tepki gösterdi. Olanlar oldu... İşte detaylar...

Gündem

Diyanet-Sen Şube Başkanı Şanal, Pırlanta Pirinç Festivali’nde sahne alacak olan Aleyna Tilki’nin programının iptal edilmesini istedi.

Magazin

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin Twitter hesabı üzerinden paylaştığı iç çamaşırlı fotoğrafına eleştiri yağdı. Tilki, cevap verdi.

Magazin

Aleyna Tilki, Demet Akalın'ın kendisine gönderme yapmasını pas geçmedi. Genç şarkıcı Demet Akalın'a yanıt verince ortalık karıştı. Aleyna Tilki aldığı...

Magazin

Demet Akalın, Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında 'Kulüp' adlı şarkısının çalınması ve FIFA tarafından da paylaşılmasının ardından Aleyna Tilki'ye göndermede bulundu

Reklam Bloğu
//