Arka Sokaklar Haberleri

Arka Sokaklar haberleri ve güncel Arka Sokaklar gelişmeleri, Arka Sokaklar ile ilgili tüm video, Arka Sokaklar fotoğrafları ve Arka Sokaklar haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

TRT'nin başarılı dizilerinden "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi"nin kadrosuna yeni bir isim katılıyor. Arka Sokaklar'ın Samir'i ne zaman diziye transfer olacak?

Magazin

18 Sezondur Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşan dizide şok gelişme yaşandı. Yer alan iddialara göre Şevket Çoruh'un "Emekli Oldum" Dediği...

Gündem

Arka Sokaklar Dizisi’nde Polat ailesine yapılan operasyon canlandırılırken Dilan Polat’ın tükürme detayı dikkat çekti.

Memur Haberleri

İnfaz koruma memurları Arka Sokaklar'ın son bölümünde bir sahnenin mesleklerinin itibarına, saygınlığına yapılan bir saldırı olduğunu belirterek tepki gösterdi.

Magazin

Arka Sokaklar dizisinde 16 senedir Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh, diziye dair değerlendirmelerde bulundu.

Magazin

Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

Magazin

Arka Sokaklar dizisinde ilk bölümden beri kadroda olan ve efsane karakter Rıza Baba'ya can veren Zafer Ergin, diziden ayrıldı.

Magazin

Uzun süredir ekranlarda olan Arka Sokaklar macerasında, bugüne kadar birçok ünlü isim rol aldı. Bu isimlerin vedaları ise seyirci bir...

Magazin

Yıllardır seyirciyi heyecanla ekran başına kitleyen Arka Sokaklar dizisinin artık başka bir kanalda yayınlanacağı belirtildi.

Magazin

Yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Arka Sokaklar'ın kadrosuna Deli Yürek dizisinin efsane ismi dahil oldu.

Gündem

Türk televizyon dizileri arasında bir klasik haline gelen, 16 sezondur süren ve 17’nci sezon hazırlıklarına başlayan Arka Sokaklar dizisinin ‘efsane...

Magazin

Arka Sokaklar dizisinde 16 senedir Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh dizide kalmaya devam edecek

Reklam Bloğu
//