Artvin Haberleri

artvin haberleri ve güncel artvin gelişmeleri, artvin ile ilgili tüm video, artvin fotoğrafları ve artvin haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

HAK-İŞ üyeleri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Trabzon, Artvin, Bayburt, Rize, Gümüşhane ve Giresun'da kutladı.

Gündem

Artvin'de çöp döküm ve depolama sahasında metan gazı patlaması sonucu yangın çıktı.

Gündem

Artvin'de kesin olmayan sonuçlara göre çok az bir farkla Belediye Başkanı CHP adayı Bilgehan Erdem oldu. Peki Bilgehan Erdem kimdir?

Gündem

Artvin'de kontrolden çıkan bir araç kayalara çarptı. Yaşanan trafik kazasında bir gazeteci hayatını kaybetti, bir gazeteci ağır yaralandı.

Genel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Artvin'de Hopa-Borçka sanayi yolu geçişinde inceleme yaptı. Uraloğlu, incelemenin ardından yaptığı konuşmada "Bizim işimiz...

Yaşam

Doğu Anadolu'nun doğusu, Siirt çevreleri ile Artvin’in iç kesimlerinde kuvvetli ve yoğun kar yağışı olacağı tahmin ediliyor.

Genel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Iğdır, Van ve Artvin'de tarım arazilerini suya kavuşturacak yatırımlarda inşaat çalışmalarını başlattıklarını belirtti.

Gündem

Artvin’de meydana gelen heyelan sonucu Artvin-Hopa kara yolunda ulaşım gerçekleştirilemiyor.

Genel

Hopa'da, AK Parti mitingi esnasında çıkan olaylarda Metin Lokumcu'nun ölümüne neden oldukları öne sürülen 13 polisin yargılanması sürüyor.

Yaşam

Artvin'de 72 yaşındaki emekli öğretmen Hasan Atabek, 10 yıl önce torunları için başladığı ahşap oyuncak üretimine devam ediyor.

Gündem

Artvin-Erzurum ve Artvin-Ardahan kara yolu sağanak sonucu meydana gelen heyelanlar nedeniyle ulaşıma kapandı.

Ekonomi

Türkiye'nin denize dolgu ikinci havalimanı olma özelliğini taşıyan Rize-Artvin Havalimanı'nın yıl içindeki yolcu sayısının 1 milyonu aşması dolayısıyla tören düzenlendi.

Reklam Bloğu
//