Başbakan Haberleri

başbakan haberleri ve güncel başbakan gelişmeleri, başbakan ile ilgili tüm video, başbakan fotoğrafları ve başbakan haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Silahlı saldırıda yaralanan Slovakya Başbakanı Fico'nun, 5,5 saat süren ameliyata rağmen durumunun hala kritik olduğu açıklandı.

Dünya

İskoçya'nın ilk Müslüman başbakanı Hamza Yusuf, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Dünya

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, eşi Begona Gomez hakkında iş dünyasına etki yaptığı ve yolsuzluğa karıştığı iddialarından sonra görevde kalıp kalmamayı...

Dünya

Cumhurbaşkanı Yoon, artan gıda fiyatları, nüfusun hızla yaşlanması ve sağlık sektöründeki grevler sebebiyle son dönemde sıklıkla eleştiriliyordu.

Dünya

Galler İşçi Partisi Lideri Vaughan Gething dün gerçekleştirilen seçimlerde ülkenin yeni bölgesel başbakanı olurken Avrupa'nın da ilk siyahi başbakanı oldu.

Dünya

Başbakan Ariel Henry, Haiti'de çetelerden kaynaklanan şiddet olayları ve yoğun protestolar sonucunda görevinden istifa etti.

Gündem

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, Kapalıçarşı'yı gitti. Meloni'ye Kapalıçarşı gezisinde ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı da eşlik etti.

Dünya

Fransa Başbakanı Elisabeth Borne istifa etti. Borne'un istifası Cumhurbaşkanı Macron tarafından kabul edildi. Borne, yeni hükümet kuruluncaya kadar görevini sürdürecek.

Dünya

KKTC'de yürütülen "sahte reçete soruşturması" kapsamında eski Başbakan ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, polis tarafından gözaltına alındı.

Dünya

Başbakanı Giorgia Meloni kurbanlarıyla bir mezarı dolduracağını söyleyen mafyanın tutuklanmasını "devlet için büyük bir zafer" olarak adlandırdı.

Dünya

İngiltere tarihinin en kısa süre görevde kalan başbakanı Liz Truss'ın istifa etmesinin ardından İngiltere'nin yeni başbakanını belli oldu.

Dünya

Eski İngiltere Başbakanı Johnson, 20 Ekim'de istifa eden Liz Truss'ın ardından başlayan Muhafazakar Parti liderliği ve Başbakanlık yarışından çekildi.

Reklam Bloğu
//