Burak Yılmaz Haberleri

Burak Yılmaz haberleri ve güncel Burak Yılmaz gelişmeleri, Burak Yılmaz ile ilgili tüm video, Burak Yılmaz fotoğrafları ve Burak Yılmaz haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Trabzonspor'u konuk edecekleri maç öncesi açıklamalar yaptı.

Spor

Sezona Recep Uçar ile başlayıp Burak Yılmaz ile devam eden Kayserispor'da kötü gidişat sürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, 5 maçtır kazanamıyor.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Mondihome Kayserispor'u 2-0 yendi. İşte detaylar...

Spor

Burak Yılmaz ile 8 maçta 10 puan alan Kayserispor, düşme ateşini hissetmeye başlarken milli ara dönüşü Kasımpaşa maçı Burak Yılmaz...

Spor

Süper Lig'in 28. haftasında Kayserispor'u konuk eden Rizespor, mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz, kırmızı kart gördü.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Mondihome Kayserispor, Ankaragücü karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen 3-2 galip geldi.

Spor

Kayserispor'un Başkanı Ali Çamlı, takımda işlerin yoluna girmeye başladığını, daha iyi yerlere gelecekleri konusunda teknik ekibe ve kadroya güvendiklerini söyledi.

Spor

Beşiktaş, eski teknik direktörü Burak Yılmaz'ın çalıştırdığı Kayserispor'a konuk oluyor.

Spor

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın istifasından sonra teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay getirildi. Yılmaz'ın teknik sorumluluk görevi 6 maç sürerken anlaşmaya varılan...

Spor

Krizlerle boğuşan Beşiktaş'ta yeni bir olay patlak verdi. Burak Yılmaz o ismi takımdan kovdu. İşte olaya dair son durum.

Spor

Uefa Konferans Ligi'nde Beşiktaş Bodo/Glimt'e 3-1 yenilmesinin ardından taraftarlar Burak Yılmaz'ın kaldığı oteli bastı.

Spor

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, zor bir görevi üstlendiğini belirterek, "Bu pozisyona layık olmaya çalışıyorum. Koca bir camiayı temsil ediyorum....

Reklam Bloğu
//