Cumhuriyet Haberleri

cumhuriyet haberleri ve güncel cumhuriyet gelişmeleri, cumhuriyet ile ilgili tüm video, cumhuriyet fotoğrafları ve cumhuriyet haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Cumhuriyet tarihinin ilk kadın generali Jandarma Genel Komutanlığı Personel Merkez Daire Başkanı Tuğgeneral Özlem Yılmaz, tüm kadınların 8 Mart Dünya...

Kültür-sanat

Cumhuriyet'in ilk yıllarının anıtsal yapılarından Ankara Palas Müzesi ziyarete açıldı.

Gündem

İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümünce, 21-22 Kasım'da ''Cumhuriyet'in İlanının 100. Yıl Dönümü Sempozyumu'' düzenlenecek.

Genel

2023 yılında Genel Af çıkacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Cumhuriyet'in 100.yılında genel af çıkacağına dair iddialara cevap verdi.

Genel

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) mezunları, Cumhuriyet'in 100.yılında 50 bin atama yapılmasını talep ediyor.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyetimizin 100'üncü yaşını millet olarak güçlü, zengin ve köklü bir birikime sahip olmanın gururuyla kutluyoruz." şeklinde konuştu.

Gündem

Atatürk, tükenmiş bir milleti Millî Mücadele ateşiyle ayağa kaldırıp Anadolu'nun vatan olmasını sağlayarak bugün 100 yaşına giren Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu.

İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık dönemlerinin sigorta başlangıcı sayılmamasından ötürü mağduriyet yaşayan vatandaşlar hükümetten Cumhuriyetin 100. yılına özel çözüm talep ediyor.

Kültür-sanat

Yayın hayatına başladığı 31 Ocak 1968'den bu yana yapımlarıyla toplumsal bir hafıza oluşturan TRT, Cumhuriyet'in 100. yılında ulusal coşkuyu izleyicisiyle...

SAĞLIK

Samsun'da İl Sağlık Müdürlüğünce, Cumhuriyet'in ilk yıllarındaki sağlık hizmetlerinin anlatıldığı fotoğrafların da bulunduğu sergi açıldı.

Bilim, teknoloji

Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA), Cumhuriyet'in 100. yılında gerçekleştirdiği ilk uçuş...

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile bir araya geldi. Dolmabahçe Ofisi'ndeki görüşme basına kapalı gerçekleşti.

Reklam Bloğu
//