Darp Haberleri

darp haberleri ve güncel darp gelişmeleri, darp ile ilgili tüm video, darp fotoğrafları ve darp haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

Ünlü şarkıcı sosyal medya üzerinden gönderdiği arkadaşlık isteğinin ardından darp edilince neye uğradığını şaşırdı.

Gündem

Ş.Ç. isimli kadının, yasak aşk yaşadığı M.K.'nin eşi H.K. ve ailesine saldırdığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Gündem

Depremden etkilenen Hatay'da depremzede bir kadın, iddiaya göre çocuğunu kendisine göstermek istemeyen eşi tarafından darp edildi.

Gündem

Denizli Pamukkale'de bir evde, bulunan vücudunda darp ve izmarit izleri olan bebeğin şüpheli ölümü görenleri dehşete düşürdü.

Gündem

İddiaya göre, Selim Serdaroğlu kaldığı yaklaşık 8 aylık süre içerisinde bakımevi personeli tarafından darp edildi ve kötü muameleye maruz kaldı.

Gündem

Babası tarafından tacize uğrayan E.B., babasının yakınlarının kendilerini darp etmesi ve tehditlerini sürdürmesi üzerine tüm yaşadıklarını sosyal medyadan anlattı.

Gündem

İzmir'in Bayraklı ilçesinde apartman yöneticiliği yapan kadın, çöpler ve ayakkabıların dışarıda tutulması yönünde uyardığı karşı komşusu tarafından darp edildi.

Gündem

Elazığ'da İcra yoluyla evi boşaltılan kiracı, mahalleye gelerek etrafa dehşet saçtı.

Gündem

Darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen 3 yaşındaki kız çocuğu Lina Nazlı Erbay'nın cansız bedeni, bir işletmedeki derin dondurucuda bulundu.

Yerel

BÜYÜKÇEKMECE'de, bir kadın, aidat vermediği gerekçesi ile oturduğu site yönetimi tarafından taciz ve darbedildiğini iddia etti.

Gündem

Tedavi için sevk edildikleri Manavgat Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi Mehmet Evren'i darbettikleri için gözaltına alınan Ö.Ö. ile oğlu M.Ö, emniyetteki...

Genel
Reklam Bloğu
//