Demet Akalın Haberleri

Demet Akalın haberleri ve güncel Demet Akalın gelişmeleri, Demet Akalın ile ilgili tüm video, Demet Akalın fotoğrafları ve Demet Akalın haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

TV8 ekranlarında Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programının dünkü yayınına Alişan konuk olmuştu, Demet Akalın televizyon camiası için sert çıkıştı.

Magazin

Demet ve Jess'le Gel Konuşalım'da ekran karşısına çıkan Demet Akalın, önceden beraber çalıştığı Dilan Polat hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin

Pop müziğin kraliçesi Demet Akalın, yeni bir maceraya atılıyor. Ünlü şarkıcının Acun Ilıcalı ile el sıkıştığı programda kiminle partner olacağı...

Magazin

Demet Akalın'dan gelen eleştiriye 2022 Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı'ndan olay cevap! İşte ayrıntılar...

Magazin

Disney Plus'ın Atatürk dizisini platformdan kaldırmasının ardından ünlülere tepkiler yağmaya başladı. Sosyal medya kullanıcılarının yorumlarına Demet Akalın'dan cevap geldi.

Magazin

Sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelen şarkıcı Demet Akalın, "Benim adımı kullanarak dolandırıcılık yapmışlar" dedi.

Magazin

Yalı Çapkını dizisinin sıkı takipçisi olarak bilinen Demet Akalın, Benim başarılı bulduğum Mert Ramazan Demir. Ama diğerinin uzun yıllar kalacağını...

Magazin

Yalı Çapkını'nı sıkı takip eden Demet Akalın, dizi hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem oldu.

Magazin

Survivor 2023'ün dün akşam yayınlanan iletişim oyununda kaybeden Ertuğ, yanından geçen Asena'ya vururken görüntülendi. Demet Akalın, Acun Ilıcalı'ya seslendi!

Magazin

Şarkıcı Demet Akalın, Survivor 2023'ün kadrosuna dahil olan 6 sosyal medya fenomeninin adının açıklanmasının ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Magazin

Demet Akalın, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen cinayete büyük öfke kustu: "Allah belanızı versin"

Magazin

Müge Anlı, sosyal medya hesabından programda gösterilen bir görüntü nedeniyle kendisine tepki gösteren Demet Akalın'a yanıt verdi.

Reklam Bloğu
//