Erzurum Haberleri

erzurum haberleri ve güncel erzurum gelişmeleri, erzurum ile ilgili tüm video, erzurum fotoğrafları ve erzurum haberleri İşçi Haber sitemizde


Erzurum

Erzurum Şeker Fabrikası'nda işçilerin kaldığı yatakhanenin çatısında yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı.

Politika

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Erzurum'da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Tekin, konuşmasında "Sadece yerel seçim olarak bakmayın....

Gündem

Mustafa Destici, partisinin Erzurum mitingine giderken yolda gördüğü tır kazasında yaralanan sürücüye yardım etti.

Siyaset

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum mitinginde konuşma yaptı.

Gündem

Erzurum'da evde tartıştığı eşini ve kızını bıçaklayarak öldüren ve olayın ardından kaçan zanlı, polis ekiplerince yakalandı.

Erzurum

Erzurum'da halk otobüsü, minibüs ve bir otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan 14 kişi tedavi için hastanelere kaldırıldı.

Gündem

Erzurum'da çeşitli suçlardan tutuklu bulunduğu açık cezaevinden firar eden hükümlü, eşini silahla ağır yaraladı.

Erzurum

Erzurum'da görevli sağlık çalışanları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için sessiz yürüyüş gerçekleştirdi.

Gündem

Erzurum'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda birisi firari hükümlü olan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

Yoğun kar yağışı sebebiyle 200 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Karla mücadele ekipleri yolların açılması için çalışma başlattı.

Spor

Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan 17 yaşındaki milli karateci Buse Kılıç, Avrupa Şampiyonası'nda yine altın madalya hedefliyor.

Genel

Erzurum merkezli 20 ilde nitelikli dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 71 zanlı mahkemeye çıkarıldı.

Reklam Bloğu
//