FOX Haberleri

FOX haberleri ve güncel FOX gelişmeleri, FOX ile ilgili tüm video, FOX fotoğrafları ve FOX haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu(RTÜK) merkezi Amerika'da olan Fox TV’nin isim ve logo değişikliği yaptığını duyurdu.

Magazin

Salı akşamları Fox Tv'de yayınlanan 'Yabani' 18. bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşuyor. Yeni bölümde neler olacak?

Magazin

Her salı Fox Tv'de ekranlara gelen Yabani dizisi başrol oyuncuları Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas gündeme damga vurdu.

Magazin

Televizyon dünyasının sevilen dizilerinden biri olan "Hudutsuz Sevda," kadrosuna kazandırdığı ünlü isimlerle izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor.

Magazin

Fox ekranlarında her salı akşamı yayınlanan Yabani dizisi, yine sosyal medyanın gündeminde ilk sıralarda yer alıyor.

Genel

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), seçim yayınları dolayısıyla FOX TV ve Halk TV'ye üst sınırdan idari para cezası verdi.

Magazin

Teşkilat ve Yargı dizilerine büyük rakip geldi. Eğer o dizi popüler olursa sevilen bu iki dizinin akıbetinin ne olacağı merak...

İşçi Haberleri

EYT Federasyon Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak FOX Tv'de canlı yayında EYT konusuna ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor.

İşçi Haberleri

İsmail Küçükkaya, EYT FED Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak'ı programına davet etti.

Gündem

FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, sunduğu haberin ardından sinirlenerek elindeki kağıtları ve bardağı kameraya doğru fırlattı.

İşçi Haberleri

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, 15 Mayıs’ta gerçekleşmesi planlanan miting öncesi önemli açıklamalar yaptı.

İşçi Haberleri

EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak FOX TV'de 'ye katıldı. Özüpak EYT'lilerin haklı mücadelelerini dile getirdi.

Reklam Bloğu
//