Göç Haberleri

göç haberleri ve güncel göç gelişmeleri, göç ile ilgili tüm video, göç fotoğrafları ve göç haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Bakan Özhaseki, "Depremin üzerinden 14 aylık bir süre geçti. Bu 14 ay boyunca bizler gece gündüz demeden çalıştık." dedi.

Dünya

İsrail ordusunun yoğun top atışlarıyla hedef aldığı Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yeni bir göç dalgasının yaşandığı bildirildi.

Gündem

Sahil Güvenlik, İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında 45 düzensiz göçmeni yakaladı.

Genel

Almanya İçişleri Bakanı Faeser, Bulgaristan-Türkiye sınırını ziyaret etti. Faeser, AB'nin yeni sığınma düzenlemelerinin Bulgaristan sınır kontrolü tarafından nasıl uygulandığını inceledi.

Dünya

Prof. Dr. Gregory C. Johnson, geçen yıl deniz yüzey suyu sıcaklıklarının sonuçlarından biri olarak bazı hayvanların kutuplara göç ettiğini belirtti.

Gündem

Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine ilişkin düzenlenen “Kalkan-13” operasyonlarında, 42 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 333 düzensiz göçmen yakalandı.

Şanlıurfa

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde 267 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 3 şüpheli tutuklandı.

Muğla

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 71 düzensiz göçmen yakalandı.

Gündem

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı tarafından düzensiz göçmenlerin tespitini kolaylaştırmak için uygulamaya konulan "Mobil Göç Aracı" sayısı artırıldı.

Dünya

Türkiye ve Avrupa Birliği (AB), düzensiz göçün önlenmesi, terörle mücadele, Türk vatandaşlarının vize süreçlerinin hızlandırılması ve bu konuda serbesti sağlanması...

Kültür-sanat

Türk sinemasının Koca Çınar'ı Ömer Lütfi Akad'ın gözünden göç problemi ve hayatlara etkisiyle Göç üçlemesi.

Politika

Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros, Türkiye'de 28 Eylül 2023 itibarıyla yasal olarak 4 milyon 741 bin 115 yabancı bulunduğunu, bunların...

Reklam Bloğu
//