Hakaret Haberleri

hakaret haberleri ve güncel hakaret gelişmeleri, hakaret ile ilgili tüm video, hakaret fotoğrafları ve hakaret haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu her ne kadar istifa etse de Patiswiss markası gündemden düşmüyor. Öfkeli vatandaşların tepkisi çığ...

Genel

Bakan Yerlikaya, DEM parti yöneticilerinin Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sözleriyle ilgili mülkiye müfettişi görevlendirildiğini duyurdu.

Gündem

Yüzyüzeyken Konuşuruz’un gitaristi Can Tunaboylu'nun “kasten yaralama” ve “hakaret” suçlarından 6 yıl 6 aya kadar hapsi istendi.

Siyaset

Ümit Özdağ, Sultan 2. Abdülhamid'in torunu Kayıhan Osmanoğlu'na sosyal medya hesabından hakaret etti.

İşçi Haberleri

DİSK'in asgari ücret belirleme süreciyle ilgili toplantısı sırasında DİSK Tekstil İş Genel Başkanı Kazım Doğan bir gazeteci arasında kavga çıktı.

Magazin

Şarkıcı Nihat Doğan'ın ticari anlaşmazlık yaşadığı Sevim Alan'a hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle 2 yıl 10 aya kadar hapsi istendi.

Magazin

Şarkıcı Özcan Deniz'e tokat attığı ve üzerini yırttığı iddiası ile yargılanan eski eşi Feyza Aktan'ın cezası belli oldu.

Magazin

Kısmetse Olur yarışmasında tanınan isimlerden biri olan Melis Buse Betkayan, yasak aşk yaşadığı sevgilisinin eşine hakaret etti.

Siyaset

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davada karar verildi. Duruşma saatlerce sürdü.

Genel
Genel

- Diyarbakır'da bir şirketin müşteri hizmetleri temsilcisine hakaret ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma açılan şüphelinin, sahipsiz hayvanlara mama vermeyi kabul etmesiyle...

Genel
Reklam Bloğu
//