İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor! İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor!

Kısmetse Olur programı ile adını duyuran Melis Buse Betkayan, evli olan sosyal medya fenomeni Serbest Hoca ile birlikte olduğunu duyurmuştu. Sevgilisi tarafından şiddete uğradığını söyleyen Melis Buse Betkayan, bu sefer sevgilisinin eşine ettiği hakaretlerle gündeme geldi. 

"Onları orada görünce inanmadım"

Yasak aşk yaşayan ikili hakkında konuşan Serbest Hoca'nın eşi Hanife Bozdağ, "Her evlilikte problem olabilir. Bizim boşanma gibi bir sürecimiz yoktu. Reşit İstanbul'a araba almaya gidiyordu. Arabayı bile ben ve çocuklarım seçtik. Bu derece samimiyetimle söyleyeyim. Onları orada görünce inanmadım. Karakolda ikisini yan yana görünce inandım." açıklamasını yaptı.

"Kene gibi bir şeysin"

Hanife Bozdağ'ın açıklamasının ardından Melis Buse Betkayan, Hanife Bozdağ için, “Sayemde insanlar onu kâle alıp konuşacağı hale getirdiler. Ben bu zamana kadar hep sustum. Sonuçta sevdiğim insanın çocuklarının annesi. Yoksa bir cümle kurarım bir daha hiçbir yerde konuşamaz. Onu zekamla ezerim. Ama yapmadım. Bundan sonra da yapmayacağım. Sadece tek bir şey rica edeceğim diksiyon kursuna gitsin. Düş yakamdan ben seni kâle almıyorum. Kene gibi bir şeysin.” dedi.