HEYELAN Haberleri

HEYELAN haberleri ve güncel HEYELAN gelişmeleri, HEYELAN ile ilgili tüm video, HEYELAN fotoğrafları ve HEYELAN haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Bakan Özhaseki, "Depremin üzerinden 14 aylık bir süre geçti. Bu 14 ay boyunca bizler gece gündüz demeden çalıştık." dedi.

Gündem

Hakkari-Van kara yolu, 3 noktada meydana gelen heyelan nedeniyle kapandı, ekipler yolda çalışma başlattı.

Gündem

Meteoroloji tarafından yayımlanan 6 Nisan hava durumu raporuna göre İstanbul'un da içinde bulunduğu birçok ilde sağanak yağış uyarısı yapılırken bazı...

Gündem

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 9 işçiden...

Gündem

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu için çığ uyarısı yapıldı.

Hatay

Hatay'ın Belen ilçesinde, heyelan riski sebebiyle farklı bölgeye taşınacak Kömürçukuru Mahallesi'nde 228 konutun yapımına başlandı.

Gündem

İliç'teki faciada toprak altında kalan 9 işçiyi arama çalışmaları devam ederken işçilerin bulunduğu tahmin edilen bölgede araç parçalarına ulaşıldı.

Gündem

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, heyelan afetinin yaşandığı İliç'teki altın madeni sahasında 2 yıl önce toprak kayması yaşandığını paylaştı.

Gündem

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, maden sahasındaki heyelan hakkında, işçilerin lokasyonları ve toprak yığınının kaldırılması hakkında konuştu.

Gündem

Erzincan İliç'te maden ocağında yaşanan toprak kaymasının ardından haber alınamayan 9 işçiyi arama çalışmaları devam ederken, Anagold bir iş ilanı...

Gündem

Erzincan'ın İliç ilçesindeki bir altın madeni sahasında iki gün önce heyelan meydana geldi. Tutuklananların sayısı 8'e yükseldi.

Gündem

Maden ocağında yaşanan heyelanda toprak altında kalan işçilerin ailelerinin bölgedeki üzüntülü bekleyişleri sürüyor. Öte yandan 6 işçinin kimliği belli oldu.

Reklam Bloğu
//