Isparta Haberleri

Isparta haberleri ve güncel Isparta gelişmeleri, Isparta ile ilgili tüm video, Isparta fotoğrafları ve Isparta haberleri İşçi Haber sitemizde


Isparta

Isparta'da 6 katlı apartmanın zemin katındaki dairede meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.

Genel

Isparta'da bir öğretmen, soluk borusuna şeker kaçan öğrencisini Heimlich manevrasıyla hayata döndürdü. Öğrencinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Genel

Camide namaz kıldığı sırada kalp krizi geçirip yere yığılan 46 yaşındaki Barış Aşık hayatını kaybetti. O anlar anbean güvenlik kamerasına...

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Isparta'nın Aksu ilçesinde seçimlerin yenilenmesi, Çorum Uğurludağ'da ise oyların yeniden sayılması taleplerine ret kararı verdi.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Isparta'da AK Parti mitinginde halka hitap etti. Erdoğan enflasyonun düşüşe geçeceğini söyleyerek "Ekonomik göstergelerimiz gayet iyi" ifadelerinde bulundu.

Genel

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Meteoroloji'nin Burdur ve Isparta için de turuncu uyarıda bulunduğunu belirterek vatandaşlarımızdan dikkatli olmalarını istedi.

İşçi Haberleri

Isparta'nın Gelendost ilçesinde, kaldıkları çadırda ateş yaktıkları tenekeden sızan gazdan etkilenen Suriyeli 6 tarım işçisi hastaneye kaldırıldı.

Gündem

Isparta'da düzenlenen tarihi eser operasyonunda Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen ve üzerinde boğa figürü bulunan bebek lahdi ele geçirildi.

Gündem

Isparta'nın Gönen ilçesinde, bir tarlada çıkan anız yangını ormanlık alana sıçradı.

Gündem

Düzce'deki depremin yankısı sürerken bir deprem de Isparta da yaşandı. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Isparta Merkez'de 3,1 büyüklüğünde bir deprem...

Gündem

Isparta'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 14 zanlıdan 2'si tutuklandı

Magazin

Isparta'da gerçekleşecek olan Melek Mosso konseri iptal edildi.Konserin iptal edilme nedenleri, Melek Mosso'nun açıklamaları ve daha fazlası haberde yer alıyor.

Reklam Bloğu
//