Isparta Melek Mosso konseri iptal edildi. Melek Mosso'dan konserin iptal edilmesine ilişkin açıklama geldi. 

Isparta Uluslararası Gül Festivali etkinlikleri kapsamında 3 Haziran günü gerçekleşecek olan Melek Mosso konseri 'ahlak' değerlendirmesi açısından iptal edildi.

 İslamcı Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı'nın yaptığı açıklamaya göre 

“Son zamanlarda Isparta Belediyesi halkımızın inanç ve gelenekleriyle uyuşmayan konserler düzenlemektedir. Ekonomik olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu zamanlarda halkımızın vergileriyle düzenlenen gençlerimizin ahlaki erozyona sebep olan bu tür etkinlikler, halkımız nezdinde kabul görmemekte ve rahatsızlık oluşturmaktadır. İlerleyen günlerde düzenlenecek Gül Festivali'nde yer verilecek olan Melek Mosso isimli şarkıcının konseri bu rahatsızlığı ayyuka çıkarmıştır. Ahlaksızlığı özendiren hiçbir şarkıcı halkımız nezdinde sanatçı olarak kabul görmeyecektir. Bu ve benzeri şarkıcıların Isparta'mız da yeri yoktur. Milli ve manevi değerlerimize zarar veren, geleceğimiz olan gençlerimize kötü örnek olan bu konserlerin derhal iptal edilmesini Isparta Halkı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi olarak Isparta Belediyemizden ve Isparta Valiliğimizden talep etmekteyiz." ifadeleri kullanıldı.

'Ölümlü Dünya 2' filminin Netflix'e geleceği tarih belli oldu 'Ölümlü Dünya 2' filminin Netflix'e geleceği tarih belli oldu

Isparta Belediyesi konseri iptal etti. Melek Mosso geçtiğimiz günlerde “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun. Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmaya ihtiyacınız yok.” açıklamasını yapmıştı. Mosso'nun açıklamasını bazı kesim tarafından tepki topladı.

Melek Mosso konserin iptal edilmesinin ardından, “Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci yaşlısı milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, vermeyeceğiz… Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz.” açıklamasını yaptı.

Derya Uluğ ve Funda Arar da etkinlik kapsamında olan konserlerine gitmeyeceklerini açıklayıp Melek Mosso'yu desteklediler.