Istihbarat Haberleri

istihbarat haberleri ve güncel istihbarat gelişmeleri, istihbarat ile ilgili tüm video, istihbarat fotoğrafları ve istihbarat haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

MİT'in sağladığı istihbarat desteğiyle Barış Pınarı Harekat bölgesinde gerçekleşen operasyonda terör örgütü DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalandı.

Dünya

Tartışmalı tasarı Temsilciler Meclisi'nde onaylandı. Alınan karara göre Amerikan istihbaratına "yetkisiz dinleme" imkanı verilebilecek.

Gündem

Türkiye’deki kişi ve şirketler hakkında topladıkları bilgi ve belgeleri İsrail istihbaratı ile paylaşanlara yönelik Köstebek-3 operasyonu yapıldı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında Ankara'da başta seçim güvenliği olmak üzere terör ve istihbarat konularının ele alındığı 'Güvenlik Toplantısı' düzenlendi.

Dünya

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova’daki “Crocus City Hall” adlı konser salonuna düzenlenen terör saldırısının arkasında ABD,...

Genel

Bir kişinin hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıyla bağlantısı belirlenen terör örgütü DEAŞ üyesi 17 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gündem

Milli İstihbarat Akademisi açıldı, MİT Başkanı İbrahim kalın akademi hakkında merak edilenleri de açıkladı.

Genel
Reklam Bloğu
//