Kadıköy Haberleri

kadıköy haberleri ve güncel kadıköy gelişmeleri, kadıköy ile ilgili tüm video, kadıköy fotoğrafları ve kadıköy haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Kadıköy'de bir binanın otoparkında yangın çıktı. Yangın, olay yerine gelen ekipler tarafından söndürüldü. 3 araç da çıkan yangında zarar gördü.

Yaşam

Metro İstanbul tarafından yapılan duyuruya göre, Kadıköy-Sabiha Gökçen metro hattında meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler Kadıköy-Tavşantepe istasyonları arasında yapılabiliyor.

İşçi Haberleri

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) kademeli emeklilik talebiyle İstanbul Kadıköy'de basın açıklaması yapacağını duyurdu.

Gündem

Kadıköy'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Gündem

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kadıköy'de STK temsilcileri...

İşçi Haberleri

Arzu Lastikçi Başkanlığında Kadıköy'den seslenen EYT-EF çatısı altında toplanan 5000 prim ve kısmi emeklilik, bağ kur, doğum borçlanması, ABO, İntibak...

Gündem

Kadıköy'de bir binanın yıkımı sırasında meydana gelen çökme sonucu enkaz altında kalan kepçe operatörü yaralandı.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır süreklilik bekleyen Toplum Yararına Programı (TYP) işçileri seslerini duyurabilmek adına Kadıköy'de bir araya geldi.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır kadro bekleyen Belediye şirket işçileri bugün seslerini duyurabilmek adına Kadıköy'de bir araya geldi.

İşçi Haberleri

Belediye şirket işçileri, yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekmek ve taleplerini daha geniş kitlelere duyurmak adına bir araya geliyor.

Gündem

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattındaki arıza nedeniyle bazı duraklar arasında yapılamayan seferler döndü.

EĞİTİM

Vakıf üniversitelerinde çalışan eğitim ve bilim emekçileri bugün "Eşit İşe Eşit Ücret" sloganıyla Kadıköy'de basın açıklaması düzenledi.

Reklam Bloğu
//