Kamu Haberleri

kamu haberleri ve güncel kamu gelişmeleri, kamu ile ilgili tüm video, kamu fotoğrafları ve kamu haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı.

Memur Haberleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, 8 bin personel alımının Ramazan Bayramı'ndan önce gerçekleştirileceğini bildirdi.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığınca, iki kamu bankasına yetkilendirilmiş kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarının karşılanması için işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis edildi.

Siyaset

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, "Bugün gerçekleştirdiğimiz 591 atama ile 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının...

SAĞLIK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık teknikerlerine yönelik yeni düzenlemeye ilişkin, "Kamuda teknikerler kendi işini, hemşire arkadaşlar kendi işini yapacak, yerine...

İşçi Haberleri

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, AYM'nin toplu sözleşme ikramiyeleri kararına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yalçın, ana muhalefete yüklenerek, "CHP'nin basiretsizliği" dedi.

İşçi Haberleri

İzmir'de, belediye şirket işçileri ve kamuda çalışan taşeron işçiler yaklaşan seçim öncesi seslerini duyurmak ve taleplerini dile getirmek için toplandı.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır kadro taleplerini dile getiren belediye şirket işçileri sosyal medyadan seslerini duyurmaya devam ediyor.

İşçi Haberleri

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başcı, belediye şirket işçilerine destek oldu.

İşçi Haberleri

Belediye şirket işçileri ve kamuda çalışan taşeron işçiler seslerini duyurmak ve taleplerini yinelemek için İzmir'de toplanacak.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kamu kurum ve kuruluşlarında taşeron işçi olarak istihdam ettirilen vatandaşlara destek...

İşçi Haberleri

Kamu kurumlarında çalışan işçiler; seyyanen zam, tayin hakkı, işe iade talebi gibi konuların gündemde olduğu basın açıklaması düzenliyor.

Reklam Bloğu
//