Kripto Haberleri

kripto haberleri ve güncel kripto gelişmeleri, kripto ile ilgili tüm video, kripto fotoğrafları ve kripto haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

Bitcoin 30 bin doların üzerine çıkmak için mücadele ediyor.

Gündem

Kripto paraya büyük yatırım yapıp zarara uğraması üzerine bunalıma giren bir genç intihar etti. Genç adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Ekonomi

Fed’in faiz artırım hamlesi ve bilanço daraltmaya gideceğini açıklamasıyla birlikte kripto para birimleri düşüşe geçmişti. Bitcoin liderliğinde başlayan düşüş diğer...

Ekonomi

Kripto paraların bu hafta düşüş haftası oldu. Hafta içi başlayan düşüşler hafta sonu da devam etti. Yatırımcısına sıkıntılı kayıplar yaşattı.

Teknoloji

Yerli kripto para platformu Bitlo ses getirmeye devam ediyor. Bitlo, Türkiye'deki kullanıcılarına 3 milyon TL değerinde WAVES coin hediye ediyor.

Ekonomi

İslami Bankacılık alanında nam salmış Michael Gassner, İslami kripto para hakkında konuştu. İslami kripto birimlerinin başarılı olamadığını belirtti.

Ekonomi

İngiltere Merkez Bankası Perşembe günü, sektörün küçük kalmasına rağmen, hızlı büyümesinin düzenlenmediği zaman gelecekte finansal istikrar için büyük risk.

Genel
Genel
Gündem

İzmir’de kripto para madenciliği operasyonunda 2 kişi yakalandı

Reklam Bloğu
//