Mehmet Şimşek Haberleri

Mehmet Şimşek haberleri ve güncel Mehmet Şimşek gelişmeleri, Mehmet Şimşek ile ilgili tüm video, Mehmet Şimşek fotoğrafları ve Mehmet Şimşek haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, G20 toplantıları çerçevesinde Bakan Şimşek ve TCMB Başkanı Fatih Karahan ile bir araya geldi.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyon rakamlarının ardından yaptığı açıklamada fiyat istikrarının sağlanmasının önceliğine dikkat çekti.

Ekonomi

Bakan Şimşek, üniversite öğrencilerine, gelir elde etmek amacıyla banka hesaplarını kullandırmamaları konusunda uyarıda bulundu.

İşçi Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) reformunun ilk aşamasını hayata geçirmek için çalışmaların tamamlandığını belirtti.

Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, milyonlarca emekliyi sevindirecek açıklamayı Meclis'te bütçe görüşmelerinde duyurdu.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kira bedelleri değerlendirmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

Geçtiğimiz hafta akaryakıt fiyatlarına 9 TL zam geleceğine dair ortaya atılan iddialara Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten cevap geldi.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından TÜİK tarafından açıklanan kasım ayı enflasyon verilerine ilişkin paylaşım yaptı.

Ekonomi

Gönül Boran Özüpak, uzun süredir ekonomik sıkıntılar çeken emeklilerin talebini duyurmak adına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e çağrıda bulundu.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiyle ilgili adeta bir çıkış yolu yorumunda bulunarak "Toplumun refahını artırmak istiyorsak dezenflasyon programını...

Ekonomi

Bu yıl için bir kereliğine mahsus alınan ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin 2024 yılında da alınıp alınmayacağı merak ediliyordu. Ekonomi yönetiminin...

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek rezerv birikimiyle ilgili açıklamada bulundu. Şimşek ayrıca "Ülkemize ilave dış kaynak sağlamaya yönelik çalışmalarımızı...

Reklam Bloğu
//