Ömer Fethi Gürer Haberleri

Ömer Fethi Gürer haberleri ve güncel Ömer Fethi Gürer gelişmeleri, Ömer Fethi Gürer ile ilgili tüm video, Ömer Fethi Gürer fotoğrafları ve Ömer Fethi Gürer haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kamu kurum ve kuruluşlarında taşeron işçi olarak istihdam ettirilen vatandaşlara büyük...

İşçi Haberleri

750 bin kamu işçisi mevcut çalışma şartlarından memnun olmadıklarını belirterek taleplerde bulunurken CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'den destek geldi.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Meclis'te yaptığı açıklamada, ücretli öğretmenliğe tepki gösterdi.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, belediye şirketlerinde kadrosuz olarak çalışan vatandaşlara destek verdi.

Genel

Uzun zamandır atama bekleyen ziraat mühendislerine CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer'den destek geldi.

İşçi Haberleri

Belediye İşçileri Derneği ile Belediye Mimarları ve Mühendisleri Derneği CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer'e ziyarette bulundu.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Staj ve Çıraklara verdiği destekte çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Staj ve Çıraklık sigortası mağdurlarına destek verdi.

İşçi Haberleri

Trafikte çeşitli sebeplerden dolayı ehliyetlerine el konulan vatandaşlara, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'den destek verdi.

İşçi Haberleri

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan taşeron işçiler, hükümet tarafından kendilerine verilen kadro sözünün tutulmasını bekliyor.

İşçi Haberleri

Geçtiğimiz günlerde, Bakan Vedat Işıkhan'ın sunumuyla başlayan Bütçe Komisyonu'nda konuşma yapan Ömer Fethi Gürer, taşeron işçilerin kadro talebini yineledi.

Ekonomi

Staj ve çıraklık başlangıç tarihinin sigorta başlangıcı sayılması beklenirken CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in açıklamaları gündem oldu.

Reklam Bloğu
//