Rizespor Haberleri

rizespor haberleri ve güncel rizespor gelişmeleri, rizespor ile ilgili tüm video, rizespor fotoğrafları ve rizespor haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, adının Beşiktaş ile anılmasının ardından açıklamalarda bulundu. İşte Palut'un açıklamaları...

Spor

Trendyol Süper Ligi’n 32. Haftasında Çaykur Rizespor kendi sahasında konuk ettiği Antalyaspor’u 3-0 mağlup etti.

Spor

Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Gaziantep FK'yı konuk eden Rizespor, geriye düşmesine rağmen rakibini 3-1 ile geçerek 3 puanı aldı.

Spor

Galatasaray, Süper Lig'de Rizespor ile yaptıkları maç sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Selçuk Tuncer'in vefat ettiğini duyurdu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasının açılış maçında Galatasaray, sahasında Rizespor engelini 6-2'lik skor ile geçerek üst üste 10. galibiyetini aldı.

Spor

Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray, bu akşam sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Spor

Yarın Rizespor'u konuk edecek Galatasaray'ın başarılı hocası Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın başında iç sahada üst üste kazanma rekorunu egale etmek...

Spor

TFF, Rizespor'a zeminde ivedilikle iyileştirme çalışmaları yapılmazsa 18 Mart Pazartesi günü yapılacak denetimle stadın müsabakaya kapatılacağını bildirdi.

Spor

Süper Lig'in 28. haftasında Kayserispor'u konuk eden Rizespor, mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz, kırmızı kart gördü.

Spor

Kayserispor'u konuk edecek Rizespor'un hocası İlhan Palut, zor bir maç olacağını belirterek "Bu maçtan alacağımız puanlara çok ama çok ihtiyacımız...

Spor

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Rizespor’u ağırlayan Samsunspor, rakibini 3-0 gibi net bir skorlar geçerek 3 puanı kaptı.

Spor

Trendyol Süper Lig'de 27. hafta yarın Samsunspor'un, Rizespor'u konuk etmesiyle başlayacak.

Reklam Bloğu
//