Sigorta Haberleri

sigorta haberleri ve güncel sigorta gelişmeleri, sigorta ile ilgili tüm video, sigorta fotoğrafları ve sigorta haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

SEDDK, BES'te kısmen ödeme uygulamasının başvuru şartlarını açıkladı. Kısmen ödeme başvuruları ise 1 Temmuz'da devreye alınacak.

Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, 5 Nisan gününe yüzde 1,61 yükselişle 9.275,88 puandan başladı.

İşçi Haberleri

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları meslek liseleri ve çıraklık okulunda yatırılan sigortanın emeklilikte geçerli olmaması nedeniyle kendilerine uygulanan adaletsizliğin giderilmesi...

Gündem

Anayasa Mahkemesi, araç satışının ardından, zorunlu mali sorumluluk sigortasının 15 gün boyunca devam etmesine ilişkin düzenlemeyi iptal etti.

Gündem

Konutu depreme karşı güvence altına alan zorunlu deprem sigortası oranı Türkiye genelinde yüzde 58 olurken, sigortalı konut sayısı da 11,5...

Ekonomi

Türkiye ekonomisi, 2023 yılında beklentilerin üzerine çıkarak yüzde 4,5 büyüdü. 2023 yılının dördüncü çeyreğinde ise yüzde 4 büyüme gerçekleşti.

İşçi Haberleri

İzmir Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Derneği Kurucu Başkanı Semiha Özek Türkiye'nin dev kuruluşlarına seslendi.

İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık sigortasının başlangıç sayılmasını isteyen vatandaşlar çözüm için seslerini duyurmaya devam ediyor.

Ekonomi

EYT düzenlemesini kaçıranlar için kademeli yaş şartı yeni bir umut kapısı olarak beliriyor. Bu yeni formül, emeklilik hayali kuran ancak...

İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık sigortasının başlangıç sayılmasını isteyen staj ve çıraklık mağdurları çözüm için seslerini duyurmaya devam ediyor.

Ekonomi

Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında yaşanan gerileme, kasım sonu itibarıyla poliçe primlerinde değişikliği de beraberinde getirdi.

İşçi Haberleri

EYT'den yararlanamayan anneler sigorta öncesi doğum borçlanması talep ediyor. Peki EYT'de sigorta öncesi doğum borçlanması çıkacak mı?

Reklam Bloğu
//