Üniversite Haberleri

üniversite haberleri ve güncel üniversite gelişmeleri, üniversite ile ilgili tüm video, üniversite fotoğrafları ve üniversite haberleri İşçi Haber sitemizde


İş-İlanı

Sevindirici haber Resmi Gazete'de yer aldı. Yayımlanan ilana göre, 3 üniversitenin farklı fakülte ve bölümlerine toplamda 62 akademisyen alımı gerçekleştirilecek.

EĞİTİM

Üniversitelerdeki kadın akademisyen oranı yüzde 46,4'e yükseldi, böylece Türkiye, Avrupa ve OECD ülkelerindeki yüzde 43 olan kadın akademisyen ortalamasının üstüne...

İşçi Haberleri

Üniversite mezunu olmalarına rağmen işçi statüsünde çalışan vatandaşlar haklarını aramaya devam ediyor.

İş-İlanı

16 üniversite ve hastanesinde istihdam ettirilmek üzere KPSS puan şartı aranmadan mülakatsız 1121 personel ve işçi alımı yapılacak.

EĞİTİM

Yurt dışı üniversite diplomaları Türkiye'de geçersiz olan yüz binlerce vatandaşın mağdur eden denklik krizi ne zaman çözülecek?

EĞİTİM

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), 74 farklı gösterge doğrultusunda Türkiye'deki 208 üniversiteye ait analizlerin yer aldığı "Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu-2023"...

Yaşam

İlerleyen yaşına rağmen okuma aşkından vazgeçmeyen Reyhan Sarıkaya, çift ana dalda yüksek lisans yapıyor.

İş-İlanı

Devlet kurumlarına bağlı üniversite ve hastanelere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartları neler?

SAĞLIK

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Üyesi Prof. Dr. Hasibe Canan Seren, yurt genelinde geçen yıl 127 bin bebeğin prematüre doğduğunu söyledi.

EĞİTİM

Altınbaş Üniversitesi'nin 2023-2024 Akademik Yılı düzenlenen açılış töreniyle başladı. Rektör Prof. Dr. Erhan programın açılış konuşmasını yaptı.

Gündem

Son günlerde KYK yurtlarındaki asansör kazaları, üniversiteli gençlerin intiharları ve barınma sorunları gittikçe artarken YÖK'ün kuruluş yıl dönümünde öğrenciler, İstanbul...

Gündem

Aydın'da, KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda asansörün düşmesi sonucu Zeren Ertaş'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili, asansör firmasının yetkilisi gözaltına alındı.

Reklam Bloğu
//