Yağmur Haberleri

yağmur haberleri ve güncel yağmur gelişmeleri, yağmur ile ilgili tüm video, yağmur fotoğrafları ve yağmur haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Başkentte akşam saatlerinde başlayan kuvvetli yağış nedeniyle bazı evleri su bastı, vatandaşlar kapalı alanlara sığındı, araçlar yolda mahsur kaldı.

Yaşam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu.

Gündem

Meteoroloji tarafından yayımlanan 6 Nisan hava durumu raporuna göre İstanbul'un da içinde bulunduğu birçok ilde sağanak yağış uyarısı yapılırken bazı...

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; yarın sabahtan itibaren İstanbul'da sağanak yağış etkili olacak.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 20 Kasım için hava durumu raporunu yayınladı. Peki bugün bölgelerde hava durumu nasıl olacak?

Gündem

İstanbul'u etkisi altına alan yağmurlu ve fırtınalı hava, hayatı olumsuz etkilerken kentte yaşayanlar için uyarılar devam ediyor. Vali Davut Gül...

Yaşam

Batı Karadeniz'li vatandaşlar dikkat, şemsiyesi dışarı çıkmayın sağanak yağış yurdu etkisi altına alacak.

Yaşam

Meteoroloji uzmanları uyardı! Kavurucu sıcaklıkların ardından yapılan açıklamada şiddetli yağmurların kapıda olduğu açıklandı.

Gündem

Kavurucu Eyyam-ı Bahur sıcaklıklarının ardından uzmanların yaptığı açıklamaya göre Karadeniz kıyılarında şiddetli yağış bekleniyor.

Genel

Bugün itibarıyla İstanbul'un birçok bölgesinde sağanak yağışlar etkili olmaya başladı.

Yaşam

Meteoroloji, bugün öğle saatlerinden itibaren 21 ilde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını,...

Yaşam

İBB verilerine göre, kent genelinde trafik yoğunluğu yüzde 76'ya ulaştı

Reklam Bloğu
//