Yolcu Haberleri

yolcu haberleri ve güncel yolcu gelişmeleri, yolcu ile ilgili tüm video, yolcu fotoğrafları ve yolcu haberleri İşçi Haber sitemizde


İstanbul

İstanbul Kartal'da, sefer halindeyken arızalanan İETT otobüsündeki yolcular araçtan indirildi.

Gündem

AJet firmasına ait bir uçuş seferinde yolcular mağdur edildi.

Gündem

Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan açıklamada, 5 ülkenin yolcuları genel şartlara uysalar dahi, ülke otoritelerince belirlenen ek kontrol şartlarına...

Gündem

Yenikapı-Kirazlı metro hattında teknik bir arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle seferler gecikmeli yaşanınca yolcular da duruma tepki gösterdi.

Gündem

Mersin'in Tarsus ilçesinde içerisinde 18 yolcu 3 personel bulunan yolcu otobüsü gişelere çarparak alev aldı.

Gündem

İsmi açıklanmayan bir çift seyir halindeki bir toplu taşıma aracında diğer yolculara aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdi.

Siyaset

Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağında iddiaya göre Hazine ve ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin gecikmesi nedeniyle uzun süre bekledi. Nebati,...

Gündem

Bolu'da seyir halindeyken yangın çıkan yolcu otobüsü kullanılamaz hale geldi.

Dünya

Almanya’da Berlin, Hannover, Hamburg ve Bremen’deki havalimanlarında grev nedeniyle uçuşlar iptal edildi. Bu karar sonucunda 27 bin yolcu etkilendi.

Gündem

Sinop'a giden yolcu otobüsü, Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek devrildi.

Gündem

Küçükçekmece Sefaköy Metrobüs Durağı'nda bir yolcu, durağa yanaşan metrobüsün altında kalarak hayatını kaybetti.

Dünya

İran'ın başkenti Tahran'daki Mehrabad Havalimanı'nda uçuşa hazırlanan bir yolcu uçağında, "fazla ağırlık" olduğu gerekçesiyle 2 yolcu uçaktan indirildi.

Reklam Bloğu
//