Zelenskiy Haberleri

zelenskiy haberleri ve güncel zelenskiy gelişmeleri, zelenskiy ile ilgili tüm video, zelenskiy fotoğrafları ve zelenskiy haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya-Ukrayna Savaşı'na ilişkin, "Tüm topraklarımıza adil bir barış getirmek istiyoruz." dedi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rusya'nın da bulunacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırız." dedi.

Dünya

Zelenskiy, "Rusya'nın esir tuttuğu Kırım Tatarları dahil savaş esirlerimizin ve vatandaşlarımızın serbest bırakılması konusunda da Türkiye'nin yardımına ihtiyacımız var." ifadelerini...

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ve beraberindeki heyet Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılacak görüşme için İstanbul'a geldi.

Gündem

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin yarın Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştireceği açıklandı.

Dünya

Ukrayna Lideri Zelenski Türkiye ile Birleşmiş Milletler'e mektup gönderdi.

Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile Vahdettin Köşkü'nde yaptıkları baş başa görüşmenin ardından ortak basın toplantısında konuştu.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ve Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov askerin kafasının kesilmesiyle ilgili görüntülere tepki gösterdi

Dünya

Zelenskiy, Erdoğan'a Rusya ile savaşlarında ettiği yardımdan dolayı teşekkür etti.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Ukrayna ordusunun karşı saldırısının başarıyla sürdüğünü belirterek, "Tüm Donetsk bölgesi kurtarılacak" dedi.

Dünya

Rusya-Ukrayna savaşının 59. gününde Kiev'de basın toplantısı düzenleyen Vladimir Zelenskiy, savaşın seyri hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

Genel

Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın saldırısından kaynaklanan ekonomik kayıpları telafi etmek için Ukrayna'nın aylık 7 milyar dolara ihtiyacı olduğunu bildirdi.

Reklam Bloğu
//