Magazin

Halil İbrahim Ceyhan hayranlarına müjdeli haber!

Emanet dizisine Türkiye'yi sarsan deprem felaketi nedeniyle ara verilmişti. Emanet dizisinden Halil İbrahim Ceyhan hayranlarını mutlu eden o haber geldi.

Abone Ol

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü isim sosyal medyada çok konuşulmaya devam ediyor. Modellikle başladığı kariyer hayatına oyunculukla devam eden yakışıklı oyuncu Halil İbrahim Ceylan, bilindiği üzere Emanet dizisinde Sıla Türkoğluyla rol partneriydi. Sıla Türkoğlu'nun ayrılmasının ardından da diziye devam etme kararlılığını tüm hayranlarına gösterdi.

Hem dizideki performansı hem de fiziksel özellikleriyle Halil İbrahim sosyal medyada son yıllarda büyük bir popülerlik elde etmiş durumda. Sosyal medyanın en çok konuştuğu erkek oyuncular arasında da üst sıralarda yer almayı iki yıldır sürdürüyor. Emanet dizisi ise sadece Türkiye'de değil yurt dışında da büyük ilgi görüyor. Yurt dışında çok geniş kitlelere ulaşan Emanet dizisinin yeni bölümleri bir süredir yayınlanmıyor. Türkiye'yi sarsan deprem felaketinden sonra milyonlarca insanın sıkıntılar yaşadığı bu dönemde televizyon kanalları dizilerine ara vermişti. Halil İbrahim Ceyhan hayranlarına sevindirici haber ise Emanet dizisinin sosyal medya hesaplarından verildi. Emanet dizisinin de gelecek hafta ekranda olacağı şu paylaşım ile netleşti:

“#emanet yeni bölümleriyle gelecek haftadan itibaren @kanal7…”

Abone Ol