Sharon Stone'un 'Kurtlar Vadisi'yle ilgili sözlerine dizinin senaristinden bomba yanıt! Sharon Stone'un 'Kurtlar Vadisi'yle ilgili sözlerine dizinin senaristinden bomba yanıt!

Şimdilerde Kirli sepetinde rol alan Halil İbrahim Ceyhan, hem ekranda hem de sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahip. Emanet dizisinin ardında Kirli sepeti adlı diziye geçiş yapan Ceyhan performansıyla da beğeni topladı. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan Halil İbrahim Ceyhan, hayranlarının desteğiyle en popüler erkek oyuncular arasında yer aldı.

Halil İbrahim Ceyhan 6. sırada yer aldı!

Halil İbrahim Ceyhanın hem sosyal medyada hem de ekranda gösterdiği başarı, sektörde de takdir ediliyor. Emanet dizisiyle yıldızı parlayan Halil İbrahim Ceyhan, hayranları tarafından sevilmeye devam ediyor. Yerli ve yabancı birçok hayranı olan Halil İbrahim Ceyhan hayranlarının desteğiyle dün ne oldu listesinde 76 bin ileti sayısı alarak 6. sırada yer aldı.

Halil İbrahim Ceyhan hayranları dizi senaristine sesleniyorlar

Halil İbrahim Ceyhan, Emanet dizisindeki başarılı oyunculuğuyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kirli Sepeti'nde canlandırdığı Murat karakteriyle de seyircileri etkiliyor. Ceyhan, dizinin takipçilerinden beğeni ve tebrik mesajları alıyor. Kirli Sepeti'nin hayranları, Murat karakterinin dizide daha çok görünmesini ve hikayeye daha çok dahil olmasını senaristten talep ediyor.