Yaptığı bağışlarla ve hayır projeleriyle sık sık gündeme gelen Haluk Levent, Time dergisinin "En etkili 100 kişisi" listesi için önerildi. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve tüm Türkiye'yi ağır kayıplara uğratan depremlerin ardından afet bölgesine giden Ahbap kurucusu Haluk Levent, Türkiye'den 182 kişinin önerildiği listeye girerek ödüle layık görüldü. Herkes vereceği kararı merakla beklerken Haluk Levent'ten beklenmedik bir hamle geldi.

HALUK LEVENT ÖDÜLÜ REDDETTİ

Time dergisinin "en etkili 100 kişisi" listesine girdiğini sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

"İngiltere Kralı Charles, ABD Başkanı Joe BidenElon MuskBeyonce, MessiBella HadidJanet Yellen ile birlikte en etkili 100 kişi içine seçilmişim" sözleriyle duyurdu. Ancak ödülü reddettiğini ve ABD'ye gitmeyeceğini söyleyen ünlü isim, Twitter'da dünya sıralamasındaki gücü. Görüntülenme ve etkileşim gücü. Üye sayısı. Ahbap'ın geçmişte ve son depremdeki çalışmalar. İçerik beni üzdü. Türkiye Cumhuriyeti devletinin benim çalışmalarım üzerinden eleştirilmesi kabul edeceğim bir husus. Bu sebeple ödülü reddediyorum ve Amerika'ya gitmeme kararı aldım. Deprem sürecinde tüm devlet kurumları, hükümet, tüm muhalefet, belediyeler ve 18 bin STK yani tüm ülke tek yürek olup herkes elinden geleni yapıyorken bu tartışmaların içine girmeme kararı aldım" 

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'a dini nikah kıydı Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'a dini nikah kıydı