Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde açıklamalarda bulunan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Süper Lig'in 25'inci haftasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan ve 2-2 biten Fenerbahçe- Alanyaspor maçında hakem hataları olduğunu belirterek, maçın sonucunu doğrudan etkilediğini söyledi.
Çavuşoğlu, maçta verilmeyen kırmızı kartlar ve olmayan bir penaltının verilmesi gibi hataların kulübe zarar verdiğini kaydederek, bu tür hataların bundan sonra da olabileceğini ancak daha dikkatli olunması gerektiğini dile getirdi.

Çavuşoğlu, "Biz maçı izledik ama sıcağı sıcağına bir açıklama yapmadık. Her zaman açıklama yapan birisi değilim. Yılda bir ya da iki defa bir açıklama yaparım. Hakem hatalarından bütün kulüpler zarar görmüştür. Ama son oynadığımız Fenerbahçe maçında hakem hataları direkt sonuca yansıdı. İlk yarıda rakip takımın 9- 10 kişi ile soyunma odasına gitme olasılığı vardı. İkinci yarının başında da olmayan bir penaltı verildiğini tüm kamuoyu söyledi. Bu maçta direkt hakem hatası Alanyaspor kulübümüze yansıdı. Maçta yenile de bilirdik, yene de bilirdik. Ama neticesinde maç 2-2 bitti" dedi.

Beşiktaş'tan Salih Özcan hamlesi Beşiktaş'tan Salih Özcan hamlesi

'ALANYASPOR KULÜBÜ ONURLU, ŞEREFLİ BİR KULÜPTÜR'

Sosyal medyadaki teşvik primi iddialarıyla ilgili de konuşan Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor Kulübü'nün onurlu ve şerefli bir kulüp olduğunu belirterek, iddiaları yalanladı. Çavuşoğlu, "Ben kimseyi tanımam arkadaşlar. Yeşil sahada kimseyi tanımam. Kimse bize böyle bir teklifle gelemez. Alanyaspor Kulübü onurlu, şerefli bir kulüptür. Bunu da herkes bilir. Kimse öyle bir yaklaşımda olamaz. Bizim hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Allah'a şükür bu kulüp çok iyi yönetiliyor. Bu kulübün de kimsenin bir şeyine de ihtiyacı yok. Bu kulüp her şeyini kendi yönetimiyle çözebilecek durumda. Onun için biz gelişigüzel, ne dediği belirsiz insanların konuştuklarına da çok kulak asacak insanlar değiliz" dedi.