İskenderun-Antakya kara yolunda sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 DF 6798 plakalı kamyon, Topboğazı mevkiinde bir çekici ile çarpıştı.

Kaza yerinden görüntüler:

ASKER UĞURLAMA TÖRENİNE DALDI

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, karşı şeride geçerek yol kenarında asker uğurlama töreni için bekleyen 9 otomobil ve 2 minibüse çarptı. Olayda ilk bilgilere göre 6 kişinin hayatını kaybettiği, 32 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Kazanın ardından alev alan kamyondaki yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

SAĞLIK BAKANI: CAN KAYBI 12, 31 YARALI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kazayla ilgili son durumu açıklayarak can kaybının arttığı bilgisini duyurdu.

Türk baklavasının şekeri düştü Türk baklavasının şekeri düştü

Koca, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 “Antakya’nın Topboğazlı mevkiinde yaşanan zincirleme trafik kazasında bir kamyonla otobüste yangın meydana gelmiş, 12 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 3’ü ağır olmak üzere 31 vatandaşımız yaralanmıştır. Olay yerine 22 ambulans ve 3 UMKE ekibi görevlendirilmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralıların sağlıklarına en kısa sürede kavuşmaları için elimizden geleni yapacağız. Her birine geçmiş olsun diyorum.”