İngiltere'deki vatandaşlar, caddedeki reklam panolarında her zamanki reklamlarla değil de bir gencin yayınladığı kız arkadaş ilanıyla karşılaştı.

İngiltere'nin Leeds şehrinde yaşayan 23 yaşındaki içerik üreticisi olan Ed Chapman, bu yaşına kadar hiç kimse ile çıkmadığını ve ilişki yaşamadığını bu nedenle ülke genelinde bu şekilde kız arkadaş arayışına girdiğini söyledi.

Ed Chapman, hiç sevgilisi olmadığı için ana yollar üzerinde bulunan reklam panolarına fotoğrafını yapıştırıp kız arkadaş aramaya başladı. Chapman, fotoğrafların altına "Benimle sevgili ol" yazdı.

'Hiç sevgilim olmadı' diyen gencin yaptığı çılgınlık görenleri şaşırttı! Telefonları susmuyor

TELEFONLARI SUSMUYOR

İlanın yayınlanmasından sonra yaşları 18 ve 48 arasında değişen çok sayıda kadından mesaj alan Chapman, duruma göre uygun olan kadınla çıkacağını söyledi.

Chapman, kendisi ile çıkacak olan kadınla bir şeyler içeceklerini, yürüyüşe çıkacaklarını veya golf oynamaya gideceklerini bu şekilde birbirlerini tanıma fırsatı yakalayacaklarını belirtti.

BM: Gazze'ye deniz koridoruyla yardım, kara yolundan yardımın yerine geçemez BM: Gazze'ye deniz koridoruyla yardım, kara yolundan yardımın yerine geçemez

'Hiç sevgilim olmadı' diyen gencin yaptığı çılgınlık görenleri şaşırttı! Telefonları susmuyor