Hizmet İş Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin, 17 Şubat 2019 tarihinde Isparta, Burdur ve Bucak’ta ziyaretlerde bulunarak, Hizmet İş Isparta İl Başkanlığının temsilciler toplantısına katıldı.

BURDUR'DA SENDİKAL ZİYARET

Keskin, ziyaretleri kapsamında AK Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, AK Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal ve AK Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

ISPARTA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İ ZİYARET ETTİ

31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen’i de ziyaret eden Keskin, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Başkan Yardımcımcısı Mehmet Keskin’e ziyaretlerinde Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ve Isparta İl Başkanı Ali Akgül eşlik etti.

Hizmet İş Isparta İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Şubat ayı temsilciler toplantısına da katılan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin, sendikal hayatta yaşanan son gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

HAK-İŞ ve Memur-Sen 'Türkiye Yüzyılında Kadın Emeği Paneli ve Çalıştayı' düzenledi HAK-İŞ ve Memur-Sen 'Türkiye Yüzyılında Kadın Emeği Paneli ve Çalıştayı' düzenledi

Toplantıya, Isparta İl Başkanı Ali Akgül, İl Yönetim Kurulu üyeleri, işyeri sendika temsilcileri, komitelerin başkan ve yardımcıları da katıldı.

Editör: TE Bilişim