LGBT olarak bilinen eşcinsel ve trans bireyler çatısı karşıtı eylemler devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Saraçhane'de düzenlenen "LGBT Karşıtlığı" yürüyüşünün ardından Türk Aile Birliği Derneği de Sultanbeyli'de bir araya geldi. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın konuya ilişkin açıklamalarının ardından Sultanbeyli Meydanı'nda toplanan Aile Birliği, "Aileni koru! Sapıklığa, kaosa, soykırıma dur de!" sloganıyla pankart açtı ve basın açıklamasında bulundu.

lgbt-1

Yapılan basın açıklamasında "Hepimiz Adem babamız ve Havva annemizden doğduk. İki erkek veya iki kadından doğan kimse yok. Çanakkale'yi geçemeyenler, bizi yok edemeyenler şimdi ailelerimizi yok etmek istiyor. Onlar istiyorlar ki evlatlarımız yuva kurup çocuk sahibi olmasın. İsitiyolar ki doğmayalım, doğurmayalım yuva kurmayalım, aile sahibi olmayalım." ifadelerine yer verildi.

Yine yapılan açıklamada LGBT'nin cinsel bir sapıklık olduğu belirtilerek "Ruh ve beden sağlığını bozan ve gençliği tehdit eden bir akım" olarak da nitelendirildi.

"Medya, LGBT Karşıtı Yayınları Engelliyor"

Konuşmanın devamında LGBT karşıtı etkinliklerin küresel medya tarafından engellediğine şu sözlerle dikkat çekildi;

Aydın’da kruvaziyer gemisi iskeleye çarptı Aydın’da kruvaziyer gemisi iskeleye çarptı

Yakın bir zamanda LGBT'nin bir hastalık olduğunu ortaya koyan bilim adamlarının görüşlerini içeren bir yapım YouTube tarafından engellendi. Medya kuruluşları, devletler, şirketler, bu sapkınlığı bir hak olarak kabul etmeye, korunması gereken mağdur bir kitle olarak kayırmaya zorlanıyor."

Son olarak LGBT'ye daima engel olmak için çaba sarfedeceklerini belirten Aile Birliği, "Çanakkale'de silahla, bombayla yok edemedikleri bu milleti şimdi sapık akımlarla üreyemez hale getirerek yok etmlerine müsaade etmeyeceğiz. Milletimizi de uyanık olmaya, bu hayasızca akıma göğüs germeye davet ediyoruz." dedi.