'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor 'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor

Ünlü oyuncu ve şarkıcı İrem Derici, yaz aylarını konser maratonuyla geçirdi ve önceki akşam Silifke'de konser verdi. Konser öncesi muhabirlerle sohbet eden Derici,  "Anne olmak istiyor musunuz?" sorusuna da cevap verdi. Yedi aydır Survivor Atakan Işıktutanla aşk yaşayan İrem Derici, annelik ve çocuk sahibi olma konusuyla ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi:

"Benden anne olmaz"

"Benden anne olmaz. Çok kariyer odaklıyım. Yapmak istediklerim var. Meslektaşlarım Bengü ve Merve Özbey çok güzel anne oldular. Sahneye çıkıyorlar. Bende onların gücü yok, bende korku var."

Geçtiğimiz günlerde, Instagram sayfasında 8.8 milyon takipçisi bulunan bir şarkıcı, konserde 'Aşk Eşittir Biz' şarkısını seslendirdiği anları paylaştı. Paylaşımına, "Sene 2015. Uzun süredir söylemiyordum sahnede, çok iyi geldi. Bugüne kadar yorumladığım en naif şarkılardan biri, net" mesajını ekledi.

Ünlü sanatçının bu paylaşımı kısa sürede 58 binden fazla beğeni aldı ve yüzlerce yorumla karşılandı. İrem Derici'nin bir takipçisi, "Anne olursanız harika bir anne olursunuz İrem" yazınca, şarkıcı bu yoruma ilginç bir cevap verdi: "Hiç uğraşamam, boşa masraf."