1. Oğlak Burcu

İş hayatında en başarılı olabilecek burçtur. Oğlaklar çalışmayı çok sever. Çok disiplinlidir ve sorumluluklarının farkındadır. Planlı ve programlı çalışırlar. İş hayatları onlar için ilk sırada gelir. Tek hedefi zirveye ulaşmak olan oğlak burçları kararlı, inatçı ve azimli yapılarıyla iş hayatında başarıyı yakalarlar. 

2. Aslan Burcu

30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Astroloji Yorumu 30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Astroloji Yorumu

Doğuştan lider özelliklere sahip olan aslan burçları iş hayatında birinci olabilmek için ellerinden geleni yaparlar. Zirvenin sahibi olmak ve diğer insanları yönetmek onlar için bir tutkudur. Çok iyi bir yöneticidir. Organizasyon yeteneği çok iyi olan aslan burçları çok üstün bir çaba göstermedende kendi doğal yetenekleriyle başarılı olurlar.

3. Koç Burcu


Enerjik ve hareketli yapılarıyla öne çıkan koç burçları yorulmak nedir bilmezler. Her işi tüm özelliklerini kullanarak yaparlar. Sorumluluklarının farkındadır ve işine çok önem verir. Rekabet etmekten hoşlanan koç burçları kazanma konusunda çok hırslıdır, kazanana kadar asla pes etmez ve bu durum onu başarıya götürür.

4. Akrep Burcu

Akrep Burcunun Anlaşamadığı, Sevmediği Zıt Burçlar Hangileridir?

Hırslı yapılarıyla öne çıkan akrep burçları başarılı olabilmek için her türlü yöntemi dener. İş hayatındaki stratejileri çok iyi bilirler ve her zaman sağlam adımlar atarlar. Gizemli yapılarından dolayı çok çalışkan gibi gözükmeselerde hedeflerine sessizce ilerlerler. Asla yıkılmayan akrep burçları en zor koşullarda bile çalışabilir. 

5. Başak Burcu

Başak Burcunun Anlaşamadığı, Sevmediği Zıt Burçlar Hangileridir?

Dünyaya çalışmaya ve hizmet etmeye gelmiş olan başak burçları çok titiz ve dikkatlidir. Kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirir. Oldukça becerikli olan başak burçları en ufak hataları bile görürler bu yüzden kusursuz işler yaparlar. Planlı ve dikkatli çalışan başak burcu insanları iş hayatında başarıyı yakalarlar.